Kinkulla täytetyt quesadillat – 8 tortillalettua (rieskatkin käyvät) – 4 rkl punaista pestoa – 200 g juustoraastetta – 200 g palvikinkkua (tai muuta lihaa kuten vaikkapa salamia) – 1 dl oliivi- tai jalapenoviipaleita – basilikaa tai rucolaa Levitä pestoa neljän tortillaletun päälle
Puolita täytetytpikkurieskat veitsellä ja tarjoa alkupalana nopean ja keveän kurkkukeiton kanssa. Voit valmistaa täytetytpikkurieskat myös paistinpannulla liedellä, jos grillisi ei ole ehtinyt lämmetä tarpeeksi
Suosittelen, että teette rieskat ( tässä tapauksessa siis perunarieskat ) itse, sillä lopputulos on paljon mehevämpi ja maukkaampi mitä kaupasta ostetuissa valmiissa rieskoissa
Kun hampurilaissämpylätkin pitää nykyään vääntää itse, niin päätin, että meidän perheen peruskesäruoka eli täytetyt pitaleivät saavat tästä lähtien (ainakin ei niin kiireisinä päivinä) kohota ja paistua omassa keittiössä
- Laita rieskat tai tortillat leivinpaperilla vuoratulle uuninpelille ja voitele salsakastikkkeella. Tänä keväänä Hellapoliisilta, eli Kati Jaakoselta tupsahti kolme (jos pysyin oikein laskuissa) kirjaa uunista ulos
Täytetyt sienet uunipellille ja uuniin,225c,n. Koverra sienet,jotta niihin mahtuu täytteet. Jalat ja muut poistetut osat voi käyttää lasagneen,moussakaan,pyttipannuun ,rieskaan tai mihin haluaa