Uutuuksia pukkaa, sillä peuran lisäksi ensimmäistä kertaa elämässäni tein täytettyjä tomaatteja. Luulin näiden kovertamisen olevan hankalaa, ja siksi olen vältellyt koko hommaa, vaikka tomaateista pidänkin
T. ä. y. t. e. p. a. r. i. k. s. o. m. n. h. v. u. j. l. ,. P. ". d. S. ö. ). K. (. A. U. 2. 0. -. 5. C. 1. O. B. Ä. Y. E. R. I. 6. J. H. L. 4. g. 3. /. à. M. z. V. 8. W. t l. d l
O. n. t. a. s. e. i. k. v. u. o. d. m. p. j. y. ä. r. T. h. ,. ö. l. -. K. _. R. I. S. L. Ä. Y. E. M. A. 1. 9. 0. 6. J. V. 5. /. 2. (. ). H. N. _ l. d l. t l
Mausta koverretut tomaatit suolalla ja pippurilla. Täytä tomaatit ja lisää päälle juustoraaste. Leikkaa tomaattien hatut pois kantapuolelta, poista siemenet
Täytetyttomaatit. Noh, täytteet olivat osittain pellillä ja tomaatit aavistuksen tai todella vinossa uunissa, mutta kaikesta huolimatta niistä tuli oikein hyviä