Oleellisinta tässä ruoassa on tahini, joka on seesaminsiemenistä valmistettua tahnaa. Nämä maistuvat kukkakaalipyörykät on pyöritelty nyt pariin otteeseen ja ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia
Tahini antaa paahdetuille kukka- ja parsakaaleille mukavan säväyksen, mutta jos sinulla ei tahinia ole, voit korvata sen ylimääräisellä ruokalusikallisella öljyä
Viipaloi mureke ja tarjoa kukkakaalimuusin kanssa. Kukkakaalimuusi. Pilko kukkakaalit kukinnoiksi. Valuta (jos on, mitä valuttaa, minulla ei ollut) kukkakaalin kukinnot siivilässä, laita takaisin kattilaan ja soseuta
Mikäli tahini on sinulle vieras raaka-aine niin sitä löytyy varmasti jokaisesta peruskaupasta itämaisten (Lähi-itä) raaka-aineiden / maustepurkkien luota
TV-kokki kollegani Marcos, hän siis joka on oikeasti myös kokki ja kokkaisi mut suohon ihan koska vaan, antoi vinkin kukkakaalikeiton maustamisesta tahinilla
Olen täällä blogissa aiemminkin laittanut kukkakaaliohjettatahinilla,mutta viimeksi tahini lisättiin valmiin kukkakaalin päälle,mutta nyt paahdoin kukkakaalin yhdessä tahinin kanssa, ja oi oi miten hyvää tästä tuli
Paahdettua kukkakaalia mielenkiintoisella tahinikastikkeella. Tahinikastikkeen ohjeen bongasin päivälehteni ruokatoimittajan jutussa ja jos ensin ihmettelin sardellin lisäystä tahinkastikkeeseen,ymmärsin sen viimeistään kastiketta maistettuani