Mangoa ja tahmeaariisiä. Se oli tosi helppo tehdä ja maku muistutti makeaa riisipuuroa, mutta siinä oli niin ihana kookoksen sivumaku, että tähän rakastuu ensisilmäyksellä
Rakastan riisiä. Ja nimenomaan sitä vaaleaa tahmaista riisiä. Arjessa valitaan jo tottumuksesta tumma, ja kerrotaan miten paljon pitää siitä enemmän ja oikein tuntee miten vaalea riisi on askel kohti ongelmia x
Myönnän, että minun suuri heikkous on riisi ja varsinkin rasvainen, tahmeariisi jota syödessä ei tarvitse poimia jok´ikistä riisinjyvää haarukan piikkien väliin
Keitä riisi ja anna jäähtyä. Lisää riisi ja puolet pavuista ja soseuta tehosekoittimella VAIN PUOLITTAIN – tarkoituksena ei ole tehdä tahnaa vaan tahmaista taikinaa
Lihapullia tahmeassariisissä (jaan reseptin postauksen lopussa). Kiinalaisittain keitetty riisi. Halusin ehdottomasti päästä tekemään lihapullia tahmeassariisissä, jotka höyrytettäisiin samanlaisessa korissa mikä minulla oli kotona
Risottoriisin täytyy olla juuri sopivan kypsyistä ja nestettä täytyy jäädä riisin sekaan juuri sen verran että riisi on ihanan tahmaista, mutta ei vetistä tai kuivaa
Laitoimme sushin valmistuksen ajaksi sanomalehteä pöydälle suojaksi, jottei tarvitsisi myöhemmin nyppiä tahmaista riisiä pöydän pinnalta, vaan siivous sujuisi helposti
Nakkasimme kuitenkin riisipurkin jämät varmuuden vuoksi roskakoriin, koska vaikutti siltä, että jatkuvasta hämmentämisestä huolimatta riisistä ei irronnut riittävästi tärkkelystä, jotta lopputulos olisi ollut sellainen ”tahmea ja puuromainen”