Espanjalainen perunamunakas 1. Kuori ja viipaloi sipuli ohuelti. Kuori ja viipaloi myös perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa Mtv3.fi
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas. Espanjalainen perunamunakas syödään usein kylmänä ja on perusperheen arkiruokaa. Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla Gastrodontti makujen viidakossa
Tonnikalatapaksilla uuteen vuoteen Tonnikalatahnakuorrutteiset crostinit ovat yksi Baskimaassa pintxoina tunnettujen tapasten klassikko ja por que non - se on yhtä helppo ja nopea kuin on edullinenkin Andalusian auringossa
KASVISRUOKAA JA KOKKIKOULUA Viikko huipentui TAPAS päivään. papas arrugadas (kurttuperunat), salsa de mojo (pikantti maustekastike perunoille), tortilla española (espanjalainen perunamunakas), coca de Mallorquina (mallorcalainen paprikaleipä), albondigas (lihapullia), cazpacho (kylmä keitto), berenjas fritas con miel de caña (friteerattuja munakoisoja ja ruokosokerisiirappia), huevos rellenos (tonnikalatäytteisiä kananmunia), champinones escabeche (marinoituja herkkusieniä) ja monenmoisia ruokaisia salaatteja KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI