T. u. r. h. a. t. v. i. m. p. ä. o. s. e. l. ,. k. n. j. y. S. ö. M. d. P. (. ). A. f. G. K. J. N. 3. 8. 4. 1. /. 2. 0. g. V. Y. x. c. 5. -. ". d l. t l. c m
Linsseistä tehty pannukakku…kaikkea ne keksii nykypäivänä. Ei vaan, aivan täydellinen ja täyttävä pannukakku, joka on kaiken lisäksi huipputerveellinen
helposti pohjaan kuin tavallinen maito ja se sopii hyvin ruoanlaittoon, leivontaan ja sellaisenaan juotavaksi, koska se maistuu ihan tavalliselle maidolle
leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun, laita pinnalle muutama voinokare ja paista 200 - 225 asteessa uunin keskiosassa noin 25 min tai kunnes pannukakku kuplii ja saa kauniin ruskean värin
Kuten suomalaista pannukakkua. Tai tee pannukakku metalliseen lasagnevuokaan. Kaiken yltäkylläisyyden ja mitä mielikuvituksellisempien herkkujen keskellä kaipaa välillä jotain ihan tavallista
100 g sulatettua margariinia (Eipä ollut margariinia, käytin oliiviöljyä - joka oli maustettu sitruunalla, koska tavallinen oli loppunut. 100 g sulatettua margariinia (Eipä ollut margariinia, käytin oliiviöljyä - joka oli maustettu sitruunalla, koska tavallinen oli loppunut
Siis tavallinen vehnäjauho, missä se on. Käytän hyvin harvoin tavallisia vehnäjauhoja ja olin eilen käynyt hakemassa kaupasta luomuvehnäjauhoja näitä lettuja varten