Teriyaki lohi reseptejä

Teriyaki Lohi

Teriyaki Lohi

S. ö. i. n. v. m. e. k. s. t. r. y. a. l. o. h. D. u. b. p. ä. J. M. ,. d. N. j. T. 1. 3. R. 2. c. V. L. A. 6. 0. g. f. -. H. K. ½. P. d l. c m. k p. r k
Teriyakilohi

Teriyakilohi

Lohi on siitä kiitollinen raaka-aine, että miedon ominaismaun ansiosta se soveltuu monen eri keittiön makumaailmaan
Lohta teriyakikastikkeessa

Lohta teriyakikastikkeessa

Kiehautin ensin kastikkeen sillä välin kuin riisi kiehui, jonka jälkeen lohi ja pavut kypsyivät nopeasti pannulla
Ramen burger kalamurekepihvillä

Ramen burger kalamurekepihvillä

Lohi ja teriyakihan ovat varsin perinteinen yhdistelmä, mutta vaaleasta kalasta pihviin tulee ehkä hieman miedompi maku
Havaijilainen Hoku Kampin korttelissa

Havaijilainen Hoku Kampin korttelissa

Kyseessä on loppupeleissä kuitenkin vain lohi. Jo Punavuoressa hyväksi todettu teriyakilohi (25 €) siis maistuu todella hyvälle, mutta hintaa on ehkä himppasen liikaa
Sunnuntain paremmat kalapuikot

Sunnuntain paremmat kalapuikot

Kalapuikkojen resepti on Martoilta, vaikka idea taisi jäädä muhimaan, kun Saaranlautasella -blogissa jokin aika takaperin tehtiin teriyakilohinugetteja

Helppo teriyakilohi lounaalle

Teriyakilohi lounaalle. Santa Maria Organic Teriyaki Less Sugar). Esimerkiksi valmis lohifilee kypsyy pannulla muutamassa minuutissa
Sake no teriyaki

Sake no teriyaki

Minusta tämä ruokalaji on parhaimmillaan kun lohi on sisältä vielä selkeästi pihvikielellä medium. Sake no teriyakista, sananmukaisesti kiiltäväksi paistesta lohesta, on tullut kirjoitettua aikaisemminkin, mutta ensimmäinen blogaus oli epäonnistuminen, jonka ehkä jättäisin nykyään postaamatta, koska annos ei onnistunut, mutta ei oikein kelpaa itseironiseksi itsehäpäisypostaukseksikaan
Parsasalaattia aasialaisittain

Parsasalaattia aasialaisittain

Fileoi lohi nahattomaksi ja kaada marinadi lohen päälle. Nosta lohi pois marinadista ja pyyhkäise talouspaperilla

Japanilaisia kokkailuja

Teriyaki-kastike. Lohi saa jäädä sisältä mehukkaaksi. Kiehauta teriyaki-kastikeainekset. Kaada teriyaki-kastike lohen päälle niin, että kastiketta valuu myös leikattuihin viiltoihin