Tuoretta leipää, mausteisia jättirapuja ja sinisimpukoita valkoviini-voikastikkeessa – kevyt mutta herkullinen ateria jaettavaksi ystävien kanssa tai tarjottavaksi sunnuntain äitienpäivänä
Jos käytät raakoja tiikerirapuja lisää ne nyt ja hämmentele kunnes ravut ovat kypsiä. 150 g isoja katkarapuja tai 6 tiikerirapua (suosin katkarapuja, mutta makuasia). 150 g isoja katkarapuja tai 6 tiikerirapua (suosin katkarapuja, mutta makuasia)
Taannoin kokeilin sekoittaa tahnaa majoneesiin ja sain siitä onnistuneen makulisän lohen ja kurkun kaveriksi makirulliin, nyt savustin raakapakasteena ostamiani tiikerirapuja ja valmistin tahnasta samantyyppisen, erittäin yksinkertaisen dipin
Alkuun kuhatartar ja friteerattua tiikerirapua. Yleisestä käytännöstäni poiketen illallistin Smörissä kahdesti ennen tämän arvostelun kirjoittamista, sillä ensimmäisellä kerralla minulle ei tullut varmaa oloa siitä, kuinka monta tähteä ravintolan tulisi ansaita
400 g katkarapuja/tiikerirapuja kuorittuna. Thaikokkikurssilla tehtiin myös Tom Yam Kung. ia eli tulista ja samalla hieman hapanta/kirpeää katkarapukeittoa
Samalla ohjeella voit valmistaa kuorittuja tiikerirapuja. Tuoksuja, värejä, makuja. Sunil Vijayakar. Intian keittiö – kotiruokaa eri puolilta Intiaa (suomentaneet Helena Rantasuo ja Jarmo Niemi, Gummerus 2014)