Mikä maistuukaan paremmalta kuin töiden jälkeen lasillinen kuohu- tai valkoviiniä ja toastskagen. Toastskagen on perinteinen, ruotsalainen herkku, mutta mikään ei estä vaihtamasta katkarapujen tilalle graavi- tai kylmäsavulohta
ToastSkagen, ei ole tanskalaista alkuperää, vaikka nimen perusteella voisi päätellä. Mutta mikä sitten tekee skagenista erinomaisen, asiaa voisi ajatella näin
1. Valuta katkaravunpyrstöt hyvin. Silppua punasipuli hyvin pieneksi ja tainnuta sipulin ärhäkkyys panemalla sipuli siivilään ja kaatamalla sen päälle kiehuvan kuumaa vettä
K. u. t. s. i. m. e. l. n. a. r. k. y. ä. v. p. o. H. ,. j. h. P. d. ö. T. S. g. -. E. J. O. A. G. N. 4. 0. 1. /. 2. L. (. ). Y. w. f. F. I. c. b. '. W. 3. M. x