Ai vitsi olen innoissani tofusta, mikä ruokalöytö. D Vielä en tosin ole tehnyt siitä kuin wokkia pariin otteeseen, pitänee kehitellä jotain muutakin ennen kuin kyllästyn tähän
Jalotofun maustamaton) kuutioiksi paloiteltuna. Halusinkin jakaa arkeen sopivan helpon ja terveellisen kasviswokkireseptin, joka valmistuu basmatiriiseineen n
Keväisen keltainen tofu pinaatti-lehtikaalikastikkeessa tuo auringonpaistetta ruokapöytään. Minä innostuin tekemään tofua pinaatti-lehtikaalikastikkeessa, joka on saanut innostuksen nepalilaisen ja intialaisen keittiön mauista
wokkiin. tofua. Poista tofusta halutessasi ylimääräistä nestettä leikkaamalla se paloiksi, käärimällä palat pyyhkeeseen ja asettamalla painon alle noin tunniksi
– Aluksi teimme tofua itse ja mietimme, pitäisikö myydä sitä ravintoloille. – Arvinpuiston grillissä Portsassa oli ensin tarkoitus myydä tofua ja kevätkääryleitä, mutta lista laajeni nopeasti
Erilaisia tofunvalmistusvinkkejä löytyy pilvin pimein, ja tyypillisesti tofu yleensä paistetaan ja maustetaan kuten vaikka tämä tofumuru tai tämä wokki
Tästä on jo hetken aikaa kun tofua olen sittemmin kokeillut makeassa muodossa joten wokki sai nyt siirtyä tuonnemmaksi ja sen sijaan ajatus tofulla tehdystä pirtelöstä valtasi ajatukset
Illalla matkalaukkua purkaessa huomasin,että ViiVoanista ostamani valmis Ma po tofu-kastike oli päätynyt mukaan,vaikka tarkoitus olikin ollut käyttää se Helsingissä ollessa
Loppukesän avaa itäkiinalainen perusruoka, sichuanilaista munakoisoa, tofua ja vihreitä papuja eli Sichuan qiezi, doufu huo caidou (kirjaimellisesti munakoison poika, käynyt papu ja vihannespavut)
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Erityisesti inhosin tofua. Siksi onkin ihmeellistä ja ihanaa, että löysin tofun uudelleen. Opiskelijatyttäreni suositteli kaupasta valmiiksi maustettua So fine -tofua
Näissä kuvissa on paistettu tofua mukaan. Sitten kerran testasin – en ollut koskaan ennen tehnyt nuudeliwokkeja, syönyt kylläkin –, että mitähän tapahtuu, jos käytän ihan tavallisia liemikuutioita wokkihommissa
Tähän katukeittiön vakiosuosikkiin voi kuulua reseptistä ja tekijästä riippuen myös kuivattua katkarapua, kanaa, tofua, salottisipulia, tamarindia, pavun ituja ja paistettua munaa