Thaimaalainen kanakeitto tom kha gai Glorian Ruoka & Viini -lehti sisälsi numerossaan 2/2015 tämmöisen Jouni Toivasen ohjeen. Kuvassa näytti niin hyvältä, että oli pakko kokeilla Sapuskalle!
Tom Kha Gai eli thaimaalainen kanakeitto, joka on loistava flunssankarkoituskeitto. Kun nuudelit ovat kypsiä, kanakeitto on valmis Pinjan Herkkula
Tom Kha Gai - "one click-tilaus" ja ARVONTATomKhaGai – Thaimaalainen kanakeitto kookosmaidossa (4 hengelle). Pari viikkoa sitten minulle tuli tarjous yhteistyöhön thaimaalaista ruokaa myyvän verkkokaupan kanssa Sokerivaltakunta
Thaimaalainen menu talvipäivän iloksiTomkhagai - Thaimaalainen kookos- kanakeitto. Alkuun valitsin lämpimän mausteisen Tomkhagain eli kookos-kanakeiton Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Täyteläinen kanttarellikeittotomkhagai -thaimaalainen kanakeitto (käytin herkkusieniä). Keitto on helppo ja muuntelumahdollisuuksia on lähes loputtomastiHiidenuhman keittiössä
Tom kha gai - thaimaalainen kanakeitto 12 kirsikkatomaattia halkaistuina. Lisää lopuksi joukkoon tomaatit ja anna kiehua 5 minuuttia. 12 kirsikkatomaattia halkaistuina Hiidenuhman keittiössä
Arkiruokaa Viime aikoina mukaan on tarttunut pakkauksia joiden nimi on Tomkhagai. Tosin äitini opiskeli aikoinaan ja sanoi että ihan mahdottoman vaikeaa