Tämä resepti on nimittäin tummanpuhuvan tyylikkäästä TomiBjörckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa. Esipuheessaan Tomi kertoo, etteivät kirjan reseptit suurimmaksi osin ole vaikeita
E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. -. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, TomiBjörck, valkoviini, viinisuositus. Nyt keväällä ostin TomiBjörckin uuden keittokirjan Björck – Huippukokin keittiössä, johon on koottu Björckin tv-sarjassa Tomin keittiössä olleita reseptejä
Kokeilimme pikaversiota TomiBjörckin pulled pork -pitaleivistä. TomiBjörckin reseptissä on ohje myös itsetehtyihin pitaleipiin sekä mustapippurimajoneesiin
Yksi oma lempiravintola Helsingissä on modernia aasialaista keittiötä edustava BW-ravintoloiden (TomiBjörck & Matti Wikberg) vuonna 2011 perustettu Gaijin
Sain aiemmin keväällä neidiltä ja yrittäjältä TomiBjörckin kirjan Huippukokin kotiruokaa. Björckmaiseen tapaan ihan peruskotikeittiöstä löytyvillä aineillakaan ei pärjätä
Lauantain pääruoka on lähtöisin TomiBjörckin kirjasta, siellä alkuruuaksi sijoiteltu. Jo kirjan kuva kuhasta näytti niin huokuttelevalta, että oli pakko kokeilla