Tomi björck reseptejä

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tämä resepti on nimittäin tummanpuhuvan tyylikkäästä TomiBjörckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa. Esipuheessaan Tomi kertoo, etteivät kirjan reseptit suurimmaksi osin ole vaikeita
Tomi Björckin possubulgogi

Tomi Björckin possubulgogi

Neljälle. 600g maustamatonta porsasta, ulkofilee- tai kasslerpihvejä. Suolaa. Kastike. 1/2dl vähäsuolaista soijakastiketta
Hirven ulkofile ja punaviinirisottoa by Tomi Björck

Hirven ulkofile ja punaviinirisottoa by Tomi Björck

E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. -. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, TomiBjörck, valkoviini, viinisuositus. Nyt keväällä ostin TomiBjörckin uuden keittokirjan Björck – Huippukokin keittiössä, johon on koottu Björckin tv-sarjassa Tomin keittiössä olleita reseptejä
Björck s. 70

Björck s. 70

Sain aiemmin keväällä neidiltä ja yrittäjältä TomiBjörckin kirjan Huippukokin kotiruokaa. Björckmaiseen tapaan ihan peruskotikeittiöstä löytyvillä aineillakaan ei pärjätä
Björckin kakkonen

Björckin kakkonen

Kukkakaali-kibbeh à la TomiBjörck. Björckin resepteistä sen sijaan jok´ikinen innoitti lukemaan koko ohjeen
Björck s.60

Björck s.60

Lauantain pääruoka on lähtöisin TomiBjörckin kirjasta, siellä alkuruuaksi sijoiteltu. Jo kirjan kuva kuhasta näytti niin huokuttelevalta, että oli pakko kokeilla
Kanaa kung pao

Kanaa kung pao

TomiBjörckin reseptivideon mukaan kyseinen annos on kuulemma suomalaisten suosikki. Poikettiin sunnuntaina siskon luona vähän puuhommissa
Karkkipossua Farangin tapaan

Karkkipossua Farangin tapaan

) Ohje on TomiBjörckin ja Matti Wikbergin käsialaa heidän Farang-ravintolastaan. Tässä on yksi resepti joka on ollut to do-listalla jo pitkään