Oon nyt muuton yhteydessä yrittänyt hyödyntää kaikkea kaapista löytyvää ja tähänkin kakkuun sain käytettyä noiden mandariinien lisäksi purkin vispikermaa, purkin tuorejuustoa, yhden mangopiltin ja avattujen suklaalevyjen jämät
&red velvet kakkuunhan ei tule muuta täytettä kuin tuorejuustokuorrutusta, mutta ton mun tekemän kakun ulkomuodosta tuli ihan semmonen fiilis että sinne on pakko lisätä vadelmahilloa joten ohuen kerroksen laitoin keskimmäisen pohjan päälle vadelmahilloa
Ja mikä ton mun telajutun oikea nimi on, tietääkö kukkaan sanua. Täsä on kakku valamiina. 6) kaks täytekakkua. Kermakakkuun tein siis vaaleanpunasen viijen (5) munan sokerikakkupohojan 26cm vuokaan. Kakku on 26cm vuokaan tehty kuuen munan pohja, jossa korvasin puolet jauhomäärästä perunajauhoila. Oli oikein kivvaa tehä taas kakkuja, vaikka mun ressitaso nouseeki hetkellisesti muutamaksi päiväksi tonne 180cm korkeutteen mikä on way high minun mitta-asteikosa
Kakku on maidoton sekä gluteeniton. PLUS ton kiilteen tekeminen meinas tehä mulle harmaita hiuksia, ei vaan lähtenyt hyytyy tai jähmettyy, lisäilin liivatetta niin johan lähti rullaa
)No iltaahan ei tietenkään voi viettää ilman rehellistä nesteytystä ja runsasta ravintoa, joten frendini Sami väänsi parit kotitekoiset pitsat pöytään ja meikämandoliini hoiti ton jälkiruoka sektorin