Kostuta torttupohjat yksitellen esim isolla pullasiveltimellä tai lusikalla. Minun makunystyräni tykkäävät kardemumman mausta tortuissa ja mehevyyttä antamassa pitää olla mantelijauhetta
Kumoa kääretorttupohja puhtaalle leivinpaperille ja irrota toinen leivinpaperi varovasti. Levitä torttupohjan päälle valkosuklaaseos ja lisää suklaan päälle vadelmahillo
Aseta pohjalle ensimmäinen sopivan kokoiseksi leikattu torttupohja. Lisää joukkoon mantelijauhe. Sen jälkeen lisää toinen torttupohja ja kostuta sekin maidolla
Lisää keltuainen, suola sekä mantelijauhe ja tee niistä sileä taikina. Kaada täyte torttupohjaan ja paista 175-asteessa noin 1 tunti, kunnes täyte hyytyy
viljatonta karppaajalle sopivaa kääretorttupohjaa on kyselty minulta. mantelijauhetta. yhtä yritystä karppiversion kääretorttupohjasta ja tällä kertaa se onnistui
Marthan ohjeessa pohjaan käytetään ranskalaista piiraspohjaa (patee brisee, tarkoittaa siis nypittävää, vehnäjauhoista valmistettavaa piiraspohjataikinaa), mutta halusin omassa versiossani saada torttupohjaan enemmän mantelisuutta ja muhevuutta
Maku nimittäin on todella paljon samanlainen ja myös torttupohja on melkein identtinen. Sekoita mantelijauhe ja sokeri yhteen ja lisää varovasti käännellen valkuaisvaahtoon