Kermaista, samettisen pehmeää kalkkunarisottoa tryffeliöljyllä terästettynä. Joten jos haluat päästä tryffelin makuun kuitenkaan maksamatta maltaita, suosittelen sinua ostamaan tryffeliöljyä
Viime lokakuisella ameriikanmatkalla tilasin The Capital Grille -ravintolassa tarjoilijan suosituksesta pihvin kaveriksi ranskalaiset, jotka oli maustettu tryffeliöljyllä ja parmesaaniraasteella
Tarjoa paistettia kuhaa latva-artisokkien, maa-artisokkasoseen, punajuuren ja tryffeliöljyn kanssa, kun haluat luoda maittavan ja hienostuneen kalaruoan
1/2 tl tryffeliöljyä. 1/2 tl tryffeliöljyä. IPAn kanssa parasta on kaikki suolainen ja rasvainen. Kyllä. IPA-oluissa on hedelmäisyyttä ja usein karamallimaltaasta tullutta maltaista makeutta, joka niin hyvin tasapainoittaa suolaisia makuja
3 rkl saksanpähkinä- tai tryffeliöljyä. Myöhäissyksy on kotimaisten maa-artisokkien sesonkiaikaa. Vaikka kyseinen kasvis on kotoisin kaukaa Perusta saakka, Turussa tätä mukula-artisokaksikin tituleerattua herkkua on viljelty jo 1600-luvulta saakka
Tämän risoton valmistus tapahtuu aivan samalla periaatteella kuten reseptissäni sahramilla maustettua kurpitsarisottoa tai tryffeliöljyllä maustettua kalkkunarisottoa ja joten tapauksessa sitä ei voi esiliottaa joten ota huomioon risoton erityisen pitkä kypsennysaika, kokonainen tunti
tryffeliöljyä tai -balsamicoa. Annostele lämpimille lautasille ja lisää pinnalle halutessasi rouhittua cashewpähkinää ja pari tippaa tryffeliöljyä tai -balsamicoa