Tulinen pataruoka reseptejä

Vampyree-kassler grillissä

Vampyree-kassler grillissä

Lopputulos oli aika klassinen, mutta mukavan tulinen grilliliha, jota kehtaisi kyllä tarjota muillekin
Kambodzalaiset kevätrullat

Kambodzalaiset kevätrullat

Jos lopputulos on hirveän tulinen, voi joukkoon lisätä tilkan vettä tai halutessa jugurttia, vaikka se ei perinteistä reseptiä noudattelekaan
Tulinen pisto

Tulinen pisto

Pisto on tyypillinen espanjalainen pataruoka, jota on helppo valmistaa myös kylmenevässä Suomessa. Pisto valmistetaan tyypillisesti tomaatista, sipulista, munakoisosta, kesäkurpitsasta ja paprikasta
Potkua tagineen

Potkua tagineen

Helsingin kosteaan, tuuliseen ja kylmään marraskuuhun mausteinen pataruoka sopii hienosti. Tarvitset400-500 g hienoksi jauhettua lampaanlihaa1½ isoa sipulia raastettuna1½ isoa sipulia silputtuna1-2 tl kanelia1 tl juustokuminaaripaus cayannepippuria3 rkl voita25 g tuoretta inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna3 hienoksi silputtua tulinen chili ilman siemeniähyppysellinen sahramiarunsas 1 tl korianteriarunsas 1 tl rosmariiniasitruunan mehu3 dl vettä1 sitruuna neljään osaan lohkottunasuolaamustapippuriaSekoita lihaan sipuliraaste, kaneli, juustokumina ja cayannepippuri
Markettilöytö: uusia afrikkalaisia mausteseoksia!

Markettilöytö: uusia afrikkalaisia mausteseoksia!

Sen runsas yrttinen, sitruunainen ja hiukan tulinen maku sopii hyvin esim. Africa Green Harissa -mausteseos 37 gTulinen pohjoisafrikkalainen/tunisialainen mausteseos sisältää vihreää chiliä, minttua ja valkosipulia

Tofu-linssipata

Ihanan lämmittävä ja herkullisen tulinenpataruoka sopii vegaanillekin. Voit tofun sijaan käyttää pataan myös paistettua broileria, jauhelihaa tai kalaa

Nuudelipata resepti

Tulinen nuudelipata reseptiKermainen kana-aurajuusto-ananas-herkkusieni-nuudelipata resepti. herkullinen ja maanmainio pataruoka nuudeleista