Sen verran opin kuitenkin, että Pandan tummasuklaa sisältää liian vähän suklaata värjätäkseen kerroksen tarpeeksi tummaksi, joten panosta tummansuklaan laatuun tätä tehdessä
Sulata tummasuklaa mikrossa. Murskaa Digestivekeksit muovipussissa. Halusin myös myötäillä meidän mamman makua, jonka mielestä usea kakku on liian makeaa, joten vältin valkosuklaan äklömakeutta laittamalla karpaloita täytteen väliin
Sulata tummasuklaa mikrossa ja sekoita eroon ottamaasi täytteeseen. Ota kakku jääkaapista ja kaada suklaatäytevalkosuklaatäytteen päälle varovasti, jotta kerrokset pysyvät erillään
Täyteläinen tummasuklaa ja kirpeä mustaherukka ovat ihana makupari. Muistan leiponeeni joskus monta vuotta sitten synttäreilleni mustikka-suklaakakkua ja nyt se muistui jostain mieleeni, kun oli aika valmistaa kakku vaarin synttärikahveille
Sulata mikrossa alhaisella teholla mignonit ja tummasuklaa. Itse halusin tehdä silikoniseen kupuvuokaan pieniä leivoksia ja muokkasin myös hieman ohjetta, jotta ne maistuisivat oikeasti Mignonille (alkuperäisessä ohjeessa maistui mielestäni liikaa vain tavallinen suklaa)
Täyteläinen tummasuklaa ja kirpeä mustaherukka ovat ihana makupari. Muistan leiponeeni joskus monta vuotta sitten synttäreilleni mustikka-suklaakakkua ja nyt se muistui jostain mieleeni, kun oli aika valmistaa kakku vaarin synttärikahveille
Jos tästä vielä tuhdimpaa voi olla ja sellaisen haluaisi, niin pohjan voi tehdä digestiveistä (kanamunaton versio) tai ihan vain toisesta suklaalevyllisestäsuklaata
Tummasuklaa ja pehmeä aromikas konjakki antavat kakun kokonaisuuteen ripauksen lisäryhtiä. Koristele kakku vielä suklaapaloilla ja tomusokerikarpaloilla
muutama pala tummaasuklaata. Tein sitruunamoussen kakkuun samalla ohjeella kuin edellisessä Halloween kakussa, mutta tähän sopii erittäin hyvin myös vaikkapa minttusuklaajuustokakku, jonka resepti löytyy täältä
Tummasuklaa sopii muuten ihan älyttömän upeasti mustaherukan pariksi. Suklaaganache. Tasoita pinta ja pakasta kakku (voit myös hyydyttää kakun jääkaapissa