Tumman suklaan temperointi reseptejä

Pääsiäisen täytetyt suklaamunat

Pääsiäisen täytetyt suklaamunat

Suklaan voisi temperoida paremman koostumuksen saamiseksi, eikös temperointiprosessissa juuri saada suklaaseen kova ja kiiltävä pinta muuttamalla suklaan rakennetta lämpötilaerojen avulla
Riisimuro-suklaa -tikkarit

Riisimuro-suklaa -tikkarit

Kuorrutteeseen käytin "muka suklaata " eli tummansuklaan makuisia Candy Melts -nappeja. Ilman temperointiahan suklaa saattaa sulaa sormii tai lähmääntyä kiinni pusseihin tms
Suklaa ja appelsiini ne yhteen sopii

Suklaa ja appelsiini ne yhteen sopii

Vaaleat täytekerrokset näyttävät kauniilta tumman suklaakakun välissä. lämpömittarini on kelvollinen, mutta minulla ei ole oikein hyvää alustaa suklaan nopeaan jäähdyttämiseen
Peppermint bark / Piparminttusuklaa

Peppermint bark / Piparminttusuklaa

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa, kaada pellille tummansuklaan päälle, ripottele pinnalle piparminttu murut
Sokerittomat piparminttukarkit

Sokerittomat piparminttukarkit

Tummansuklaan ja piparmintun yhdistelmä on luonnollisesti taivaallinen. Lisään tummaan suklaaseen hieman kookosöljyä, niin temperointia ei tarvitse tehdä ollenkaan
Vaahtokarkkisuklaapatukat

Vaahtokarkkisuklaapatukat

Tummansuklaantemperointi löytyy täältä. Maitosuklaantemperointi löytyy täältä. Etualalla suklaan päällä oleva vaahtokarkki