Siitä saa helposti lisukkeen grilliruoalle, salaatin joukkoon, leivotaan tai jälkiruokaan ja ihan vaan tuoreena syötynä maistuu kesäisenä päivänä ihanan raikkaalle
Leikkaa ananas palasiksi ja säästä mehu. Voit halutessasi lirauttaa vähän ananasmehua joukkoon. 1 pieni purkki ananasta omassa liemessään. 2 rkl tuoretta inkiväärisilppua
Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Laita hyytynyt jälkiruoka takaisin kuoreen. Minä valmistin kakun roolia näyttelemään paahdetun ananasyllätyksen, johon resepti löytyi taannoin esittelemästäni keittokirjasta Kesäruokaa paratiisista
Tuore horsma maistuu häkellyttävän parsamaiselle, joten tätä aion tehdä myös ensi vuonna. Sain äidiltäni pinon vanhoja ruokalehtiä, joissa on, krhm, omaa aikaansa kuvaavia reseptejä, kuten tuo hapankaalilla ja kinkulla täytetty ananas
Mielessä ollut jälkiruoka vaihtui tähän ja en hetkeäkään kadu valintaani, vaan ainoastaan sitä, että annos olisi voinut olla isompikin, niin herkullista tämä oli
Kaffirlimetistä meillä käytetään vain lehdet mausteeksi, mutta jos se kasvaisi meillä puissa tuoreena, siitä saatettaisiin koettaa tehdä jälkiruokaa, mutta ehkä epäonnistuisi, koska se nyt vaan on ihan liian hapokasta
tämä olikin reseptin suurin oikotie ja nopeutus, rakkaudella ruokaa valmistavat paahtavat tietenkin tuoreet paprikat herkullisiksi oman pikku uuninsa grillivastusten alla
Tuoreananas oli viime viikolla useammassakin kaupassa tarjouksessa, ja pakkohan sitä oli ostaa, kun tiesin hyvän reseptin herkulliseen ananasjälkiruokaan