Keitä parsat. Revi rapeaa salaattia lautaselle ja lusikoi länsirannikon salaattia sen päälle. Viipaloi sienet, suikaloi kurkku ja paprika, pilko parsat ja murskaa valkosipuli
Lisäsin mukaan kannen alle muhimaan vielä tuorettakin timjamia. Tämä hedelmien parsaksi mainittu herkku on lähtöisin Sisiliasta, Etnan ylärinteiltä, mutta se menestyy myös Espanjan viileillä alueilla
Maukkaan grillisafkan kylkeen kaipaa kyllä jotain raikasta ja tuorettakin. herkkusienet, paprikat, parsa, kesäsipuli, tomaatit, ja ehkä jopa romaine salaatti -lohkot
Idea tosiaan lähti mangosalsasta, joten aluksi laitoin lautaselle mangoa, chilihiutaleita (tässä tuore toimisi varmasti paremmin mutta sitä ei nyt ollut), fetaa ja siemensekoitusta
Alkuperäisessä reseptissä käytettiin papujen tilalla parsaa, mutta koska parsakausi on takana, ja tuoreparsa on tällä hetkellä törkeen kallista, niin korvasin parsattuoreilla pavuilla, ja tuli älyttömän hyvää