Mehevän mausteista banaanikakkua, välissä kerman ja tuorejuuston sekoitusta, päällä ihastuttavan valuvaa kinuskia (tietenkin juuri sitä pehmeää, mutta paksua karamellisoitua maitotiivistettä), paahdettuja maapähkinöitä ja sormisuolahiutaleita
sekoita tuorejuusto, kuohukerma, sokerit. Entisen Maku-kollegan Emman upea Emman kakut, leivokset ja jäätelöt-kirja huhuili minua viime viikolla keittokirjapinostani ja löysinkin sieltä juuri sopivan kakun, mistä tiesin että isäni tykkäisi aivan varmasti
Notkista tuorejuusto erillisessä kulhossa ja lisää. Pientä harjoittelua nämä naked cake -tyyppiset kakut sekä ganache vielä vaativat, mutta kiva tällaisiakin on vaihteeksi tehdä kermakakkujen sijaan
Tuorejuusto tekee tästä kakusta juustokakkumaisen. Tein tällaisen jäätelökakun, jonka ohje on Emma Iivanaisen kirjasta Emman kakut leivokset & jäätelöt
Lisää joukkoon notkistetut tuorejuustot. Suolaiset kakut on niin kätsyjä. 400 g maustamatonta tuorejuustoa (käytin kevyt 5%). 400 g aurinkokuivatut tomaatit tuorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa. 400 g aurinkokuivatut tomaatit tuorejuustoa
Notkista tuorejuusto ja sokeri kulhossa. Mutta siis se, mikä tekee tästä kakusta hilpeyttä herättävän on se, että vaikka kukaan muu perheestä ei juurikaan välittänyt kakusta, niin perheen kuopus, jolle ei kakut maistu, vetäisi palan kakkua siinä ajassa missä minä ehdin suunnilleen istumaan pöytään ja päivittelemään kakun makeutta
voileipäkakkurulla tonnikalasta, munasta ja ruohosipulituorejuustosta. Kaikki eivät voileipäkakuista välitä, mutta meidän perheemme juhliin, ja juhlapyhiinkin, voileipäkakut kuuluvat
Vatkaa kerma ja lisää siihen tuorejuusto. Teen itse lähes aina kakut vaan omasta päästä mitä milloinkin tekee mieli, joten ihan hirveän tarkkaa ohjetta en osaa antaa,