Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
ilman jauhoja, pohjaa ei kypsennetäkreemipohjainencrème pâtissiére -pohjallaperinteinen, ”tuulihattu” –metodivuoka voidellaan voilla ja sokeroidaanvatkattu valkuainen käännellään varovasti useassa erässä perusmassaantasoita massa vuokaan reunoja myöten lastalla, pyyhi reunat puhtaiksi ja irrota massa yläreunasta veitsenkärjellä, jotta kohokas nousisi tasaisestipaisto annosvuoka n
Kumoa hieman jäähtynyt tuulihattulevy leivinpaperin päälle jäähtymään. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte tasaisesti tuulihattulevyn päälle
Valmistin lahjaksi muutamille henkilöillä kääretorttuja. Kääris on aivan tavallisesta kääretorttupohjasta tehtyä, täytteenä boysenmarjahilloa ja kanelikermaa
Joten teinkin vadelmaisen täytteen kakkuun ja tulikin tosi hyvää Ja suklaa-pätkis kakun, tuulihattuja kalatäytteellä (äitini teki) kinkku-parsakaali-paprika piirakan, pitsaa,pipareita ym ym… Tässä muutamat ohjeet