Udon nuudelikeitto reseptejä

Tsukimi udon (月見うどん)

Tsukimi udon (月見うどん)

Jaa nuudelikeitto kahteen kulhoon, niin, että kanamunat tulevat päälle. Udon on japanilainen paksu vehnänuudelityyppi (tosin samankaltaista nuudelia syödään myös muualla Aasiassa) ja tsukimi udon tarkoittaa kirjaimellisesti kuun katselu udonia
Japanilaisen keittiön perusaineksia

Japanilaisen keittiön perusaineksia

Udon. Tan tan men nuudelikeitto. Udon on paksua vehnänuudelia, jota tarjotaan erilaisten keittoruokien kanssa ja jonka historia jountaa juurensa joidenkin tutkijoiden mukaan keskiajalle asti
Udonkeitto misoliemessä

Udonkeitto misoliemessä

Tokyokanin käynnin jälkeen olen ihastunut taas pitkästä aikaa nuudelikeittoihin. Tällä kertaa vuorossa oli udon keitto