Suunnitelmallisuus on hyvästä, koska pihvit kannattaa laittaa marinoitumaan vuorokautta ennen ja nostaa huoneenlämpöön reilua tuntia ennen suunniteltua paistoaikaa
Leikkasimme pieniä pulleita pihvejä peuran ulkofileestä. Rasvainen, pitkään muhinut liha ja makeansuolainen, hiukan tulinen kastike olivat tarpeeksi vahvoja tälle viinille
Itävaltalaiset wieninleikkeet, Wiener Schnitzelit tehdään perinteisesti vasikan sisäpaistista, mutta Suomessa leikkeisiin käytetään yleensä porsaan ulkofilettä ja toisinaan naudan sisäpaistia
sekoittele tasaiseksi, kiehauta ja kastike on valmis tarjoiltavaksi. Hevosen ulkofilepihvin valmistus. Aamun isä-tytär laatuajasta syttyi monta ruokaisaa ideaa, mutta päädyin itse asettelemaltani tiskiltä nappaamaan lähtiessäni mukaan hevosen ulkofilettä
Naudan ulkofileepihvit. Kastike sopii mainiosti muillekin naudan pihveille, kuin vain ulkofileelle. Viikonloppuna pääsimme taas herkuttelemaan hyvillä pihveillä, koska Atrialta saamani näytepaketti syksyn uutuustuotteista sisälsi myös naudan takuumureita ulkofileepihvejä
Illan menu siis naudan ulkofilepihvi ja maa-artisokkapyre, pyreestä tuli aika löysä, niin löysä, ettei tarvinnut lisätä enää kermaa ollenkaan, eikä se sitä kyllä kaivannutkaan