Ruskista lihat kuumalla pannulla ja mausta ne molemmin puolin paiston aikana. En ole oikein koskaan ollut maustettujen ruokakermojen fani, vaan sipulikerman kohdalla kumpainenkin totesi, jotta ei pöllömpää
Liha on paistettava kuumalla pannulla nopeasti korkeintaan mediumiksi ja laitettava vähintään paistoaikaa vastaavaksi ajaksi vielä folioon vetäytymään (pätee kaikkiin pihveihin)
Artikkelit · kuinka paistaa pihvi · lihan marinointi · pihvin valmistus · sisäfileen paistaminen · sisäfileen valmistus · tavoitteena täydellinen pihvi · täydellinen pihvi · ulkofileen paistaminen · vetäytyminen
Jos raaka-aineet on esivalmistellut valmiiksi niin kastike valmistuu käytännössä siinä ajassa kun esimerkiksi naudan ulkofile vetäytyy foliossa paiston jälkeen
Huipputuote juuri tällaisen ohuen murean lihan pikaiseen paistoon. Paistoalusta on non-stick- käsiteltyä alumiinia, ja rasvaa nopeassa paistossa ei juurikaan tarvita
Rasvattomaksi trimmattuna fileenpaiston. Voit poistaa rasvan kalvoineen vetsellä tai tee rasvaan ristikkoviiltoja kalvoon saakka (näin vältyt lihan "kipristymiseltä" paiston aikana)
Voit halutessasi suurustaa kastiketta laittamalla lihojen joukkoon vehnäjauhoja 1rkl per paisto erä. Kuutioi ja ruskista lihat 3 erässä, että saat niihin ruskean paistopinnan, mausta suolalla ja pippurilla
voita paistoon. Muista tarkkailla paistoa jatkuvasti, koska pihvi kypsyy varsin nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla lopuksi – älä kesken paiston, ettei suola ime kaikkea nestettä pihvistä itseensä
Lihan paisto. Muista, että voit aina tarvittaessa lisätä öljyä paistovaiheessa. Annostele peruna-vihannespaistos lautasille ja nosta kypsät lihasiivut annosten päälle
Maistettavana oli jättimäisiä tomahawk-kyljyksiä, joissa ulkofileen jatkeena oli massiivinen naudan kylkiluu ja petite tenderiä, naudan lavan superpehmeää osaa
kuka maustaa lihat ennen paistoa ja kuka paiston jälkeen. Vaikken enää niin naudan lihasta välitäkkään, tulee silloin tällöin mieliteko kunnon pihveihin
Paiston jälkeen anna vetäytyä folioon käärittynä muutama minuutti ennen leikkaamista. Telkkarin erilaisten ruokaohjelmien suurkuluttajana katsoin taannoin Maikkarilta Kari Aihisen isännöimää Kaappaus Keittiössä ohjelmaa