Uppomunat on vilissyt silmissäni jo hetken aikaa. Niitä on tullut vastaan ravintoloissa, lehtien sivuilla, blogien palstoilla ja jopa siskollani on ollut uppomunat mielessä
Tässä artikkelissa käsitellään uppomunan valmistusta. Täydellinen uppomuna on näyttävä herkku ja sopii sellaisenaan, niin alkuruuaksi, aamiaispöytään kuin vaikka juhlapöytään
Lohen, avokadon, uppomunan ja lime-majoneesin makuliitto on enemmän kuin osiensa summa. Annostele lime-majoneesia ruokalusikallinen lohen päälle ja nosta uppomuna varovasti keskelle majoneesia
Sämpylöiden väliin tuli siis salaattia, salottisipulia, pannulla paistettu ananasviipale, pihvi, juustoa, uppomuna (resepti löytyy aiemmista reseptivinkeistä) sekä majoneesia ja ketsuppia
Päälle tulee uppomuna. Tee uppomunat, vaikkapa Me naisista löytyvillä Jamie Oliverin vinkeillä. Nyt annoksesta tuli pehmeää kaalia, pehmeää lohta ja vielä pehmeää uppomunaa
Itselleni parsa maistuu viikonlopun herkullisena leffaillan huikopalana uppomunan, Schwarzwaldin kinkun (miten vaikea sana voikaan olla) ja vaalean leivän kera eli yksinkertaisesti sanottuna parsa-uppomunaleipänä