(suolan jätin pois lohen suolaisuuden vuoksi). Siksipä en varmaan itse ikinä olekaan vihkiytynyt voileipäkakun teon saloihin, kun omalta äidiltä on voinut tilata ne takuuvarmat isot ja kauniit kakut, joiden täytteet on testattu toimiviksi lukuisia kertoja viimeisen kolmenkymmenen viiden vuoden aikana
Russian Tip -tyllat nimittäin osoittivat sokerikreemin kohdalla olevansa vuoden tyllauutuus nro 1. Täällä Kinuskiyhteisössä on keskusteltu, miten raparperimuffinssien yhteydessä esiteltyä Russian Tip tulppaanityllaa voisi hyödyntää suolaisten kakkujen koristelussa
Uudenvuoden drip cake. Suklaaöverikakku lähti mukanani töihin syntymäpäiväkakuksi. Töissä meitä on kolme, joilla on synttärit tammikuun lopussa joten tein yhden yhteisen synttärikakun ja tässähän saa ihan luvan kanssa vetää överiksi
Appivanhempani olivat reissussa, joten onnittelemaan pääsimme vasta nyt uudenvuoden puolella. Pienen hiljaiselon, lomailun jälkeen olen jälleen palannut töihin ja samalla se taitaa tarkoittaa myös bloggaamista
Tällaiset piparkakkutaikinasta tehdyt rasiat vilahtivat jossakin blogissa jo viime vuoden puolella (pahoittelen, et muista enää kenen, joten huutakaa jos tunnistatte itsenne) ja jäivät heti mieleeni
Vuoden ensimmäinen resepti on uudenvuoden aatoksi tekemäni suklaakakku. Heippa. Ajankohtaan sopivasti kakku on tietenkin vegaaninen, sillä vegaaninen tammikuu ja vegaanihaaste ovat tällä hetkellä kaikkien huulilla
K-ruokakaupoista saatava K-ruokalehti on muuten uudistunut vuoden alussa. Mielestäni talvisesongin herkullisin hedelmä on ehdottomasti makean kirpsakka appelsiini