Lisää ranskankerma ja kuohukerma sienten joukkoon ja sekoita. 1 dl ranskankermaa. Tänään ruokalautasella uunilohta, perunamuussia (piimään tehty), kruunukasviksia sekä itsetehtyä sienisalaattia
Ranskankermaan lisäsin mustapippuria, tuoretta tilliä, ripaukset suolaa ja sokeria. Sivelin ranskankermakastikkeen lohelle ja se sai "paistua" lohen kanssa uunissa
sekoita ranskankerma, hunaja ja kuutioitu suolakurkku ja kaada seos lohen päälle. 150g dl ranskankermaa tai smetanaa. 150g dl ranskankermaa tai smetanaa
Uunilohi. Sitten vaan lohen seuralaiseksi melonisalaattia ja timjamiperunoita ranskankerman kera. Tuoretta lohta, nippu yrttejä ja mausteita - muuta ei tähän maukkaaseen ateriaan juuri tarvita
UunilohiKala halkaistaan lähes kahtia, vain nahan ja pienen määrän lihaa varaan. Valmistetaan kastike 2dl kermaa2dl kermaviiliä, ranskankermaa, smetanaa… ymssitruunapippuriamahd sitruunaaKastike laitetaan vadille, ja kala sen päälle, ei kastiketta nahan päälle, jotta se irtoaisi hyvin
Levitä tasaisesti lohen päälle maustettua ranskankermaa. Toisaalta ranskankerma ja korppukerros vaikuttaa suojaavan kalaa kuivumiselta, koska en vielä kertaakaan ole onnistunut ylikypsentämään kalaa tällä reseptillä
Kylmä kastike ja lämmin uunilohi on hyvä yhdistelmä. Sen pohjana oli kermaviili, ranskankerma. Kastikkeeksi sekoitin kermaviiliä, ranskankermaa, hienonnettua tilliä, viherpippuria,
uunilohi hajoaa usein sahanpuruksi lautaselle, vaikka sen pitäisi olla sisältä hieman raakaa. Ruohosipulia koristeluunPilko kaikki ainekset kulhoon ja lisää ranskankermaa maun mukaan (älä osta kevyt-ranskankermaa, ei tule yhtä hyvää)