“Pitkään haudutetut porsaankylkimedaljongit” resepti on jatkoa “haudutettu porsaankylkirulla”. Porsaankylkimedaljongit on näyttävä ruoka, niin arkeen kuin juhlaan
Paista 180-asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 57 astetta. Mausta karitsanpaistikkeet tai paisti ja ruskista paistinpannulla voissa rosmariinin oksien kanssa kauniin ruskeiksi
Tätä ei ihan nopeasti valmisteta, mutta uunissa haudutettu kylki on suussa sulavaa ja kun päälle sipaisee teriyakikastiketta, saa ihanan makean ja rapean kuoren
Ensi kerralla liha saa olla uunissa ainakin tunnin pidempään. Söin pari viikkoa sitten Tampereella pitkään haudutettuaporsaankylkeä (paahtokylkeä) ja siitä jäi hampaankoloon kaivelemaan
50 g savustettua porsaankylkeä. 50 g savustettua porsaankylkeä. Yhä useampi huippukokki arvostavaa kasviksia pääruokien raaka-aineina, ei vain lihan ja kalan lisukkeina