Uunissa haudutettua porsaankylkeä reseptejä

Pitkään haudutetut porsaankylkimedaljongit

Pitkään haudutetut porsaankylkimedaljongit

“Pitkään haudutetut porsaankylkimedaljongit” resepti on jatkoa “haudutettu porsaankylkirulla”. Porsaankylkimedaljongit on näyttävä ruoka, niin arkeen kuin juhlaan
Porsaankylkirullan esikäsittely ja paisto

Porsaankylkirullan esikäsittely ja paisto

Paista uunissa 150 asteessa 3 tuntia tai kunnes pastomittari näyttää 74. Paista uunissa 150 asteessa 3 tuntia tai kunnes pastomittari näyttää 74
Porsaankylkirulla, esikäsittely ja paisto

Porsaankylkirulla, esikäsittely ja paisto

Paista uunissa 150 asteessa 3 tuntia tai kunnes pastomittari näyttää 74. Paista uunissa 150 asteessa 3 tuntia tai kunnes pastomittari näyttää 74
Norsk julmat - Ribbe

Norsk julmat - Ribbe

Ribben valmistus ottaa aikansa, sillä porsaankylki saa suolaantua ensin pari päivää ja uunissakin sika viettää useamman tunnin
Uunissa haudutettua porsaankylkeä

Uunissa haudutettua porsaankylkeä

Ensi kerralla liha saa olla uunissa ainakin tunnin pidempään. Söin pari viikkoa sitten Tampereella pitkään haudutettuaporsaankylkeä (paahtokylkeä) ja siitä jäi hampaankoloon kaivelemaan

Myllymäki – kasviksista mutkatonta gourmeeta

50 g savustettua porsaankylkeä. 50 g savustettua porsaankylkeä. Yhä useampi huippukokki arvostavaa kasviksia pääruokien raaka-aineina, ei vain lihan ja kalan lisukkeina