Berliininmunkkien pinnalla oleva vaaleanpunainen sokeritahna on pomadaa, eli sokerista, glukoosisiirapista ja vedestä valmistettua kuorrutetta (joka on värjätty)
Toiveena oli hennon vaaleanpunainen kakku, jossa maistuisi marenki ja marjat. Kuumenna valkuaisia ja sokeria koko ajan vatkaamalla niitä kulhossa vesihauteen päällä (kattila, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä)
Sekoita tilavassa kattilassa vesi ja suola, lisää sokeripalat ja kruunutillit. On tärkeätä jäähdyttää ne nopeasti, joten nosta kattila jääkylmään veteen ja vaihda vesi muutamaan kertaan
Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila sivuun ja lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa. Herkulliset valkosuklaatryffelit sopivat hyvin sekä itsenäisyyspäivän että joulun juhlapöytään
Jos sydämet ja vaaleanpunainen väri eivät ole se sinun juttusi, olen hyvin pahoillani, sillä myös tämänkertainen postaus sisältää vähän vaaleanpunaista, tosin ruusun merkeissä