Reilu viikko sitten suuntasimme Joensuun Ilosaarirockiin. Festariruoat ovat parantuneet huimasti parissa vuodessa, mutta haikailin silti ravintolaillallisen perään
Valuraudan vahvuus on paistamisessa, se kuumentuu kunnolla kuumaksi ja ruskistaa kauniisti. Pata on kapine, joka pysyy meillä keväästä syksyyn visusti kaapissa – paria pataleipää lukuunottamatta
Makeat reseptit ovatkin kirjan vahvuus ja korvamerkitsin kokeiltavaksi heti ainakin banoffee-raakakakun ja banaani-pekaanipähkinämuffinien sekä kookospallojen ja -macaronien ohjeet
Kirjan vahvuus on ehdottomasti näyttävä visuaalisuus, kuvat on valokuvannut Andy Taylor ja vaikka kirjoittajien mukaan niitä ei ole sen kummemmin stailattu, niin kyllähän näitä kuvia selailee suupielet hymyssä ja nieleskellen
Mieheni vahvuus keväällä ja kesällä ovat lihan ja kalan grillaus sekä savustus ja minä tuon siihen mukaan muiden muassa raikkaat, itse tehdyt vinegretit, marinadit, kasvikset ja villivihannekset
Laita sipuliviipaleet hetkeksi kuumaan veteen likoamaan, jotta niiden pahin vahvuus lähtee pois. Olen ihastellut jo pidemmän aikaa helsinkiläisen valokuvaajan Marina Ekroosin upeita ja kekseliäitä kuvia ruoka-annoksista
En lähde taulukkoa tässä toistamaan, mutta piirrän Palmerin datasta seuraavan graafin, jossa pystyakselilla on utilisaatio ja vaaka-akselilla vierteen vahvuus
KASVIS ruokakirjan vahvuus on myös se, että reseptit ovat helposti muunnettavissa vegaaniseen ruokavalioon, eivätkä ne sisällä gluteenia tai valkoista sokeria
Kasteluveden vahvuus on pyörinyt 3-4 mS/cm välissä riippuen käytetystä vedestä. Aurinko on porottanut viimeisen viikon oikein urakalla ja tämä näkyy myös kasveissa