Valkoinen parsa uunissa reseptejä

Paahdettua Parskaalia ja Kalsiumpaniikki

Paahdettua Parskaalia ja Kalsiumpaniikki

Tyypillisesti höyrytän parsan, mutta nyt kokeilin huvin vuoksi myös uunissa tehtynä. Tänään katselin parsaa kaupassa kuitenkin vähän sillä silmällä, että jospa sitä paahtaisi erän
Vinkki Vappulounaalle

Vinkki Vappulounaalle

Parsakausi on virallisesti korkattu. Parsa ja lohi ovat mielestäni lyömätön combo, eikä muita lisukkeita juuri tarvita
Parsaa, hollandaisekastiketta ja jokiravunpyrstöjä

Parsaa, hollandaisekastiketta ja jokiravunpyrstöjä

Jätä valkoinen sakka lisäämättä. Siksipä tämän kevään ensimmäiset parsat tarjosin ilmakuivattuun kinkkuun kääräistynä ja nopeasti goudan kanssa uunissa gratinoituna, ja nyt eilen perinteisen hollandaisekastikkeen kanssa

Parsa on parasta

Tankoparsa, vihreä tai valkoinen on suurta herkkua vaikka ihan pelkästään voisulankin kera. Parsan voi kypsentää myös uunissa, pannulla tai grillaamalla
Terveelliset keksit

Terveelliset keksit

Poissaolollaan loistavat myös pääpahis puhdistettu valkoinen sokeri sekä mielipiteitä jakava pikkupahis voi
Kurpitsasta väriä elämään

Kurpitsasta väriä elämään

Ensinäkin siksi, että kaipasin tässä vähän aikaa sitten väriä ruokaelämääni (valkoinenparsa ja hollandaise eivät täyttäneet tätä kriteeriä vaikka ovat hyviä muuten) ja kun näin kaupassa tuon mahtavan muotoisen butternut squashin (sori, mun on vaikea kutsua sitä myskikurpitsaksi, ihmeen mystinen nimi
Black Salsify Soup

Black Salsify Soup

Mustajuuri tulee huuhdella juoksevan veden alla ja kuorittuna se kannattaa laittaa heti sitruunamehulla terästettyyn kylmään veteen, ettei kauniin valkoinen juuri tummu
Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Halusin tehdä jotain alkupaloja lätkäkatsomoon parsa-ajan kunniaksi parsasta. Nippu vihreää parsaa. Kun parsat ovat jäähtyneet, sekoita ne kulhossa sitruunamehun, tryffeliöljyn  ja mausteiden kanssa
Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Halusin tehdä jotain alkupaloja lätkäkatsomoon parsa-ajan kunniaksi parsasta. Nippu vihreää parsaa. Kun parsat ovat jäähtyneet, sekoita ne kulhossa sitruunamehun, tryffeliöljyn ja mausteiden kanssa