Lisää hienonnetut sipulit, valkosipulit ja pieniksi suikaleiksi leikatut paprikat. Ja tällä kertaa en ripotellut pinnalle normaalia pastajuustoa, vaan laitoin vuohenjuuston palasia
Lämmitä vähän öljyä ja nakkaa valkosipulit, suola, pippuri ja chilijauhe sekaan. Sekoita lopuksi parmesaaniraaste ja pilkotut vuohenjuustot kastikkeeseen
Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli pieneksi silpuksi. Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen nokareen pehmeää vuohenjuustoa, joka sopii hyvin pinaatin makupariksi
Valkosipulinen yrttimauste. Muut raaka-aineet vaihtelevat myös ja tähänkin sopisi joukkoon hyvin esimerkiksi paprika, punasipuli, oliivit, erilaiset pavut, vesimeloni tai cantaloupe ja mozzarella tai vuohenjuusto
Hienonna myös timjami ja valkosipuli. vuohenjuusto, feta tai oma suosikkini, sinihomejuusto. Tällä kertaa valmistin kuitenkin punajuuripastaa, joka on yksi omista punajuurisuosikeistani vuosien takaa
After that there’s one more layer of spinach and pasta and the last layer is yoghurt-cheese. 2 + 2 rkl (valkosipuli) öljyä + (extra öljyä vuoan voiteluun). 100 g pehmeää vuohenjuustoa. Sekoita rahka-jogurttikombo, parmesaani, vuohenjuusto, 2 rkl öljyä, basilika ja mustapippuri kulhossa. Samalla kun pasta kiehuu paista pinaattia 2 ruokalusikassa öljyä kunnes jäinen pinaatti on sulaa tai tuore on ”nuupahtanut”. 2 + 2 rkl (valkosipuli) öljyä + (extra öljyä vuoan voiteluun). 100 g pehmeää vuohenjuustoa
valkosipuli ja basilika sekä pilko tomaatit ja laita ainekset. vuohenjuustoa. ei yletöntä ruokahifistelyä tai aineita, joiden takia pitäisi ajaa kaupasta toiseen vaan perusruokia, jotka jaksaa laittaa vielä työpäivän jälkeenkin ja joista suurin osa, ainakin niinä hyvinä päivinä, maistuu perheen pienimmällekin
Hienonna valkosipulinkynnet, chili ja ilmakuivatut kinkut. Modaisinkin reseptiä lisäämällä siihen jotakin supermaukasta ja suolaista, kuten vaikkapa vuohenjuustoa
kaksi valkosipulinkynttä. VUOHENJUUSTO-MELONI-KRUTONKISALAATTI. (Ja tiedän, maanantain pinaattipasta on jo täällä blogissa näkynyt aiemminkin, mutta hyvää kannattaa ehdottomasti mainostaa toistamiseenkin
Pilko sipuli ja valkosipuli. Sekoita pasta kastikkeeseen, pilko päälle vuohenjuusto sekä basilika. Nyt kun Stoccalta sai taas vuohenjuustoa harvinaisen edulliseen hintaan, niin päätin pyöräyttää tämän ikiklassikon blogiinkin asti
oliiviöljy, valkosipuli ja persilja tekivät siitä vallan herkullista. Alkupalaleivistä ensimmäisen mukailin uuden keittokirjani Kesäruokaa paratiisista vuohenjuustotoast-idean pohjalta