A. i. e. m. n. p. u. h. t. k. ä. r. o. l. a. j. y. s. v. O. ö. b. g. ,. P. 3. 1. /. 2. d. 4. T. 8. 5. K. L. 7. 0. (. ). S. V. Y. I. N. M. <. 3 l. d l. t l
Rouhi valkosuklaa ja mantelit. Kääretorttu on gluteeniton. Lisää valkosuklaa- ja mantelirouhe. Pashakääretortusta tulikin oikein maukas kokonaisuus Tämä kääretorttu kannattaa valmistella jo edellispäivänä tai muutamaa tuntia aiemmin niin maut ehtivät hyvin tasaantua, sillä täyte on melko pashamainen eikä kovin kostea
Tämä versio Ruunarista löytyi Yhteishyvästä, ja erona viime vuotiseen on valkosuklaatäyte. Jo viime vuonna tein Runebergin kääretorttua ja tarjoilin sen leivoksina
Valkosuklaa- sitruunatäyte. No tietysti kääretorttua. Tein molempiin kääretorttuihin erilaisen täytteen. - vatkaa tasaiseksi ja pidä jääkaapissa sillä aikaa kun kääretorttu jäähtyy, jotta vähän jähmettyy
Omenat kannattaa olla mahdollisimman happamia, koska valkosuklaa tuo reippaasti makeutta. Tämän kääretorttuohjeen alkuperää en muista, monta vuotta olen sitä kuitenkin jo tehnyt
Sehän on ihan makuasia kuinka paljon tahtoo laittaa valkosuklaata mukaan. Otin kypsän pohjan pois uunista ja käänsin kääretorttupohjan sokeroidun leivinpaperin päälle
Itse keitän valkosuklaaseoksen jo edellisenä päivänä, jotta se saa olla yön yli jääkaapissa. Tumma kääretorttupohja olisi vaalean täytteen kannalta visuaalisesti näyttävämpi, mutta kaakao peittää jonkin verran täytteen makua
Pinnalla on valkosuklaa-voiseosta. Sulata valkosuklaa ja voi mikrossa. 200 g valkosuklaata. Nosta kääretorttu huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen tarjoilua