Täyteläinen ja kermainen mascarponetäyte maistuu valkosuklaalta ja limeltä. Murskaa digestivekeksit hienoksi muruksi esimerkiksi pussissa kaulimen avulla
valkosuklaata. Tämä maistuu neutraalisti limelle, vaikka sitä kakkuun näyttäisi paljon tulevankin. Ja tiesitkö muuten, että lime ja mansikka ovat todella makoisa yhdistelmä, joten koristelussa ei kannata säästellä mansikoita
Kakkua voisi melkeinpä syödä sellaisenaan mutta limellä maustettu valkosuklaa-tuorejuustokuorrutus on kuitenkin niin hyvää ettei sitä kannata missään nimessä jättää pois
Lisää lopuksi karkeaksi rouhittu valkosuklaa. Lisää limen mehu sekä raastettu kuori. 12 kpl isoa muffinssiaAinekset125 g margariinia2 dl sokeria3 munaa4 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria2 limea. 2 tl raastettua limen kuorta sekä 3 rkl limen mehua200 g vaniljajogurttia (esim. Ingmanin perinteinen tai Danone)100 g leivontaan tarkoitettua valkosuklaataKuorrutus ja koristeluSokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa sekä limen kuorta ja valkoista glitteriaja/taivalkosuklaatataitomusokeriaVaahdota sokeri ja rasva
limen kuorta. limemehua (kuumenna kerma ja kuoriraaste ja mehu kattilassa). 140 g valkosuklaata (sulata mikrossa ja lisää kermaan). 140 g valkosuklaata (sulata mikrossa ja lisää kermaan). 140 g valkosuklaata (sulata mikrossa ja lisää kermaan)
Valkosuklaata, tuorejuustoa ja munaa - pakko kokeilla. Ensi kerralla siis sujautan taikinaan mukaan raastettua limen kuorta ja kokoan kakun päälle ison kasan tuoreita marjoja ja hedelmiä
Ota kattila hellalta ja laita valkosuklaa sekaan ja anna sulaa. Makua voisi kuvailla valkosuklaiseksi ja banaani tuo mehevyyttä jota lime hieman raikastuttaa