Tässä juustokakussa punaherukka ja vadelma ovat pinkin täyteosan makuna ja valkoinen vaniljainen, pehemän lohkeava, lempeästi valkosuklaalta maistuva hyytelöpinta tarjoaa kauniin tasaisen pinnan kakkua koristaville marjoille
oli juustokakku vadelmilla ja valkosuklaalla. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Lopputuloksena syntyi omasta päästä tuplasuklaa juustokakku vadelmilla
Kakun pohja on tehty suklaatäytekekseistä ja pähkinöistä, täyte taloussuklaasta, mascarponesta ja kermasta ja päällinen on kuorrutettu mini vaahtokarkeilla, valkosuklaanapeilla ja cashew-pähkinöillä
Huippunopea mustaherukka-valkosuklaa -juustokakku, liivatteeton. Tuo marcarponea ja valkosuklaata sisältävä täyte oli nimittäin tuon mustaherukkaa ja omenaa sisältävän hillon kanssa aivan TÄY-DEL-LI-NEN
Kaada seos paloitellun valkosuklaan päälle. Lisää mascarpone, sekä rouhitut Daimit. 200g mascarponea. 125g valkosuklaata. 200g mascarponea. 125g valkosuklaata
Molemmista suklaakerroksista kuuluu tulla saman korkuiset, mutta käyttämäni vuoka oli pienempi kuin alkuperäisessä reseptissä käytetty, joten valkosuklaatäyte ei mahtunut kokonaisuudessaan vuokaan
jäähtynyt valkosuklaa notkistettuun mascarponeen ja sekoita. Kakun päällimmäinen kerros on puolestaan valkosuklaan vallitsema ja kakun maut sopivat mielestäni yhteen täydellisesti
Notkista mascarpone, sulata valkosuklaa varovasti mikrossa ja sekoita se mascarponeen. Hetken siinä pähkäiltyämme päädyttiin siihen, että kakun tulisi olla juustokakku, josta löytyy valkosuklaata ja daimia
) Koristelin kakun vasta paikan päällä, ja ajattelin testata valkosuklaan makuista koristelugeeliä ja totesin, että oli samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän sitä - katsokaa kuvasta miksi