Ohje. Valkosuklaa kuorrute. Olen tehnyt nyt niin monella eri ohjeilla donitseja, mutta kertaakaan itse en ole ollut 100% tyytyväinen taikinaan, mutta tätä ohjetta testattuani löysin vihdoin sen parhaan donitsi ohjeen, nam. Ohjeesta tulee 12kpl. 200g fazerin leivonta valkosuklaata
Maku ei ole ollenkaan sama kuin kookosmaidossa – kermassa saati kookosöljyssä, vaan omaan makuuni jopa hieman valkosuklaalta maistuva manna on taivaallista ja sitä todellakin saattaa vetää vaikka suoraan purkista lusikalla, varoituksen sana, koukutuksen vaara on suuri
Voit upottaa muffinsseihin palan valkosuklaata, jos haluat oikein makeaa tai vähän lisätwistiä. Blogistani löytyy myös älyhyvä Mansikka-Raparperitortun ohje
Paloittele noin puolet valkosuklaasta pienemmiksi paloiksi. täältä löytyy aikaisemmin jakamani ohje hieman kevyemmille muffinsseille, ja nyt vuorossa ovat ei-niin-kevyet suklaamuffinssit