2 dl kuohukermaa. 1. Hienonna muutama salottisipuli kasariin. Lisää valkoviinietikka, valkoviini ja vesi ja keitä kokoon, kunnes lientä on puolet määrästä
3 dl kuohukermaa. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita suolatut fileet kaksinkerroin uunivuokaan. Tiputtele vähän viiniä päälle, peitä leivinpaperilla ja laita vuoka uuniin noin 15 minuutiksi, kunnes kala on kypsää
V. a. i. h. t. e. k. s. r. n. l. ö. p. o. v. m. ä. y. S. u. ,. j. d. J. R. c. K. L. P. -. A. N. I. E. Ä. O. T. (. 4. ). 5. 0. g. b. f. 2. 3. 1. M. m l. t l
2 dl kuohukermaa. 2 dl kuohukermaa. Flunssa ja kuume näyttää nyt loppuvan, viuh. Viikonloppu on mennytkin levätessä joten tänään jo jaksoi vähän innostua kokkailusta