Kuha on herkkua, on. Niin, että eihän tästä voinut tulla muuta kuin täyden kympin kuha-annos. Tämä meidän mielikuvitusmummolan kuhaherkku ei ole mitään arkiruokaa
Kuha Walewskan voi valmistaa joko yhdelle suuremmalle uunivadille tai jokaiselle oman annoksen. Ruokalaji on melko työläs valmistaa, mutta se on kaiken vaivan arvoinen
Valmista katkarapu-sitruunalisuke. Kuha on mielestäni yksi parhaista vaalealihaisista kaloista ja se taipuu paistamisen lisäksi mainiosti myös uunissa valmistettavaksi
Nyt kun sitten olin päättänyt sitä valmistaa, en meinannut löytää kyseistä juuresta mistään. Koska kevennettyyn illalliseen ei mahdu montaa ruokalajia, tarjottiin muhennos lisäkkeenä pannulla paistetulle kuhalle
Valmista kalakääröjen kypsyessä kaalilisäke. Nosta paketit uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. 4 kpl ahvenfileetä tai 4 pientä kuha fileetä
Ensimmäisen illan dinnerin olimme päättäneet valmistaa itse kotioloissa ja niinpä kuljettajamme (niin, meillä oli myös oma kuljettaja koko viikonlopun ajan
Ajankohta valmistaa juuri näitä ruokia on mitä parhain, sillä huru-ukkojen mielestä alkuvuodesta ei pidä missään nimessä ryhtyä laihduttamaan, saati elämään kevyttä elämää salaatin turvin
tai kunnes kala on valmista. Kostuta kuhafileet sekoituksessa ja aseta ne matalaan uunivuokaan. Paista 180C asteisessa uunissa noin 15 min. 4 kuhafilettä
saati että olisin sitä valmistanut. Ohjeessa Teemu oli ensin hiillostanut kuhaa, jonka jälkeen kuha kypsytettiin uunissa loppuun beurre montélla penslattuna