1½ dl maitoa1 pss Vanhanajan vaniljakastike-jauhetta1 prk Mascarpone-juustoan. Meillä oli mieheni kanssa herkkupäivä sunnuntaina, ja tein meille blogissa jo aiemmin nähdyn poropiirakan, jonka ohjeen löydät täältä
Vanhan kaupungin sydämessä, Pyhän Johanneksen sekä Pyhän Pietarin kirkkojen siimeksessä, sijaitseva Domini Canes tarjoilee asiakkailleen modernihkon miljöön, joka kuitenkin samanaikaisesti huokuu täydellisen romanttista tunnelmaa kynttilöineen ja kiviseinineen
Selasin hakemistoa omenan kohdalle, sillä mieleni teki kokeilla omenapiirakkaa. Puhalsin jälleen pölyt vuodelta 1899 peräisin olevan Suomen Kuvallisen Keittokirjan päältä tarkoituksenani löytää sopiva vanhanajan leivonnainen viikon piristykseksi
Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen toiseen kattilaan muiden aineiden joukkoon. Jos mitään saostumista ei tapahdu, lämmitä seosta hellalla kiehuvaksi ja anna kuplia muutaman minuutin ajan koko ajan sekoittaen