Anna jäähtyä pellillä, valmista tällä välin halutessasi kuorrute. ) Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin
Kuorrutin osan kuppikakuista vaniljakreemillä ja osan suklaakreemillä. Tein ohjeella kaksi pientä tiikerikakkua ja lopusta taikinasta paistoin sekä vanilja että suklaakuppikakkuja
Lisää sokeri-öljyseokseen munat, piimä, vanilja ja punainen väriaine. Red Velvet Cake eli punainen samettikakku on saanut nimensä voimakkaalla punaisella värillä värjätystä kaakaotaikinasta, josta valmistetaan joko pienehkö täytekakku tai kuorrutetut muffinssit
Vatkaa keskenään toisessa kulhossa siirappi, soijamaito, vanilja sekä öljy. Pistaasipähkinät ja suklaa sopivat ihan kivasti yksiin, kuorrutetta saa pursotella päälle ihan ronskisti
Lisää munat, maito, vanilja ja pyree. Kuin paljon tätä kuorrutetta taas oikeen tehdään. Ja sitte kuppikakut taas äkkiä jääkaappiin, ennen kun kuorrute alkaa sulaa liikaa
- Mittaa toiseen kulhoon kananmuna, loput maidosta ja vanilja-aromi ja vatkaa hetki. Kuorrute. - Yhdistä maito ja vanilja aromi ja lisää vähän kerrassaan voi-tomusokeriseokseen
Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, maito ja vanilja kevyesti. Lisää myös vanilja. Mustikka cupcakes (itse tein tämän ohjeen puoliksi ja sain 12 kuppikakkua)3 kuppia jauhoja2 kuppia sokeria1 rkl leivinjauhetta3/4 tl suolaa226 g suolaamatonta huoneenlämpöistä voita kuutioina4 kananmunaa1 kuppi maitoa2 tl vanilja ekstraktia1 1/2 kuppia tuoreita mustikoita ja 2 rkl jauhoaSekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola keskenään. Kuorrute (tein kuorrutetta myös puolikkaan annoksen)225 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa (esim. Philadelphia)226 g suolaamatonta huoneenlämpöistä voita907 g tomusokeria2 tl vanilja ekstraktiaSekoita juusto ja voi keskenään