- Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä nokare voita. (Letut palavat helposti pinnaltaan, mutta voivat jäädä raaoksi keskeltä joten säätele lieden lämpöä sopivaksi paistamisen aikana jottet polta niitä
Voit muotoilla sämpylät jauhotetuin käsin varoen myös käsissä, mutta varo lisäämästä taikinaan liikaa jauhoja (gluteeniton jauhoseos ei tee samanlaista sitkoa taikinaan kuin perinteinen vehnäjauho)
¾ dl vehnäjauhoja. Sopiva paistoaika on onnistumisen a ja o. Paistoksen voi tarjoilla suoraan vuoasta, mutta paras laavaefekti syntyy, kun sisus pääsee syötäessä valumaan lautaselle
Lisää pataan lihojen kaveriksi vehnäjauhot, hunaja, lihaliemi ja pannusta sipulit sekä suolakurkut. Kiehauta puoli litraa vettä ja liota sinne yksi lihaliemikuutio
Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille. Tänä vuonna ohjelmaa taitaa tosin olla pitkin viikkoa ja jos asia kiinnostaa tai koskettaa, niin harvinaisten sivulta löytää lisää infoa