Lyhyesti sanottuna grillattuja marinoituja häränlihavartaita vihannespedillä, ruokaa Juhannukseksi. Marinoitua häränlihaa mauniisti pujotettuna bambuvartaisiin ja nopeasti wokattuja tuoreita kauden vihanneksia suikaleina
1. Murusta leipäviipaleet hienoksi käsin tai jauha ne tehosekoittimessa. Vatkaa kananmuna syvällä lautasella ja kaada jauhot toiselle lautaselle, leivänmurut kolmannelle
Meillä syödään pääsiäisateria yleensä aina lauantaina, ihan siitä syystä että sunnuntaina on perinteinen piirakkapäivä, eikä nälkä pääse isoksi missään vaiheessa
Harvassa ovat ne päivät, jolloin en syö joko lounaaksi tai päivälliseksi jonkin sortin salaattia. Enkä nyt suinkaan puhu salaatinlehdistä tomaatin ja kurkun kera vaan kokonaisesta, ruokaisasta ja täyspainoisesta ateriasta, jossa on paljon erilaisia kasviksia sekä proteiinia ja tietysti myös makoisa kastike
Juhannuksena meillä on yleensä tapana grillata jotain "vähän parempaa" niiden perinteisten jauhomakkaroiden ja bratwurstien lisäksi (niitäkään väheksymättä