Muutama päivä sitten paistetut broilerit ynnä jälleen kerran ylitsevuotavaisella kädellä keitetyt spagetit solmivat maukkaan liiton tässä fetalla ja halloumilla kruunatussa spagettivuoassa, joka kootaan kerroksittain lasagnen tapaan
Laita broilerinpalat joukkoon ja keitä yhdessä laakerinlehden, porkkanapalojen ja sipulilohkojen kanssa kannella peitettynä 35-40 minuuttia. 1,4 kg broilerinpaloja luineen
4 puolikasta broileria tai 8 palaa. 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria. 1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla
Jauhelihaa kannattaa myös vaihdella ja kokeilla joskus esimerkiksi broilerin tai hirven jauhelihaa. Olenpa itse käyttänyt joskus jopa broilerin suikaleita
Viherpippuri kannattaa murskata kämmenellä pieniksi palasiksi. Tänään alkoi aamu broileripadan teolla. Seuraavalla kerralla taidan kokeilla laittaa persikkaa tuonne pataan broilerin kaveriksi
Broilerinmaksassa on kuitenkin niin vähän rasvaa, jonka vuoksi lopputuote jää melko pehmeäksi. Kannattaa siis ehkä kuitenkin seuraavaksi kokeilla karkeampaa terriiniä naudan maksasta (miksei broileriakin mukana)
½ pkt viherpippuri Koskenlaskijaa. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista. 450 g marinoituja broilerin filesuikaleita. 450 g marinoituja broilerin filesuikaleita