Valuta kirkasta voisulaa keltuaisvaahtoon hitaasti koko ajan voimakkaasti vatkaten. Näiden terveyttä edistävien ominaisuuksiensa lisäksi parsa on kevään ja alkukesän ehdoton herkku
Vihreääja valkoista parsaa. Osta tuoretta parsaa, joka on kiinteää, suoravartista ja tukevaa. Liljakasveihin kuuluva parsa on kevään sesonkiherkku, jota myydään valkoisena ja vihreänä
voisulaa tai hollandaisekastikkeen makua yhdistettynä tuohon vihreään. Friteerattua parsaakin olen. Mietin ja mutustelin mielessäni, mitä itselleni ennen
Kevään keittokirjoja. Maailmalla trendikäs hyönteisravinto esittäytyy sille omistetussa kirjassa, luonnon herätessä villiyrttien lisäksi voi kerätä myösötököitä
Ostin tankoparsaaja tarjosin sen pienissä uunimunakkaissa. ripaukset suolaa ja mustapippuria. Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä
Nyt on aika juhlia pääsiäistä myös ruoalla eli tänään ruokalistalla on lammasta javihreääparsaa. Ensimmäinen pääsiäispäivä, ja aurinko on paistanut koko päivän, on keväinen päivä
Italialaiset tarjoavat vihreääparsaa voisulan ja parmesaaniraasteen kanssa. Annos sai kovasti kiitosta mieheltäni ja tytärkin uskalsi maistaa ja sanoi, että ei hassumpaa