kaunis vihreä lautaseni. Ohuet parsat kypsyvät grillissä kuin itsekseen, mutta paksuja kannattaa kiehauttaa hetki ja vasta sitten kääräistä pekonikääreeseen
Lohi, parmankinkku ja vihreäparsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
Vihreä ja valkoinen parsa ovat ravitsemuksellisest lähellä toisiaan. Pihvinpaisto ohjeitahan netti on pullollaan ja jos pihvin vielä paistaa grillissä hiilten päällä niin
Joten minulle sopii hyvin joko aamiaiseksi, tai välipalaksi myöhemminkin päivällä yksi keitetty kanamuna ja puolikas greippiä teen kanssa, siis vihreän teen kanssa jota nykyään paastopäivinä suosin
Kaikki reseptit on neljälle hengelle ja kun se parsahimo iskee, niin miksei nauttisi vihreästä herkusta niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin