Kuori valkoiset tankoparsat. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä. Valkoiset parsat kypsyvät noin 20 minuutissa ja vihreät noin 10 minuutissa. 500 g valkoista tankoparsaa. 500 g vihreäätankoparsaa
Kaikki reseptit on neljälle hengelle ja kun se parsahimo iskee, niin miksei nauttisi vihreästä herkusta niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin
½ vihreä kesäkurpitsa. Suikaloi kevätsipulit, kurkku ja kesäkurpitsa ja paloittele parsa. Hauduta parsaa ja sokeriherneitä kevyesti suolalla maustetussa vedessä minuutin ajan
vihreä currykana ja broileri-kesäkurpitsa raviolit, joista jälkimmäinen sopii. Huhtikuussa valmistettiin jo keväisiä herkkuja kuten parsa”risottoa” kukkakaalista ja viljattomia, maidottomia, sokerittomia ja hiivattomia
Lisää lopuksi vihreätparsat ja paista ne nopeasti al denteksi. 1 nippu tuoretta parsaa. Revi salaattia kulhoon ja mausta öljyllä sekä suolalla ja pippurilla
Kuori tarvittaessa parsat ja porkkanat, keitä kasvikset lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. 1 romanesco (vihreä kukkakaali). 10 ohutta valkoista parsaa
Keksin raikastaa täytettä myös vihreällä kardemummalla. Suolaisen ystäville – eli kaikille – oli tarjolla lajitelma erilaisia nakkeja ja makkaroita, kapriksella höystettyä perunasalaattia, feta-parsakaalipiirasta, valuviksi keitettyjä munia sekä pekoniin käärittyä parsaa