Vihreä parsa uunissa reseptejä

Paistettua parsaa ja limerisottoa

Paistettua parsaa ja limerisottoa

Pese parsat tarvittaessa, vihreääparsaa ei välttämättä tarvitse kuoria. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
PARSAA UUDELLA TAVALLA

PARSAA UUDELLA TAVALLA

Ja onhan se vihreäparsa maun lisäksi kauniskin. Tämä gratinoitu parsa valmistuu ennätysnopeasti uunissa, reseptiä oli siis heti kokeiltava
Parsaa ja savulohta salaattiin kotiinpaluun kunniaksi

Parsaa ja savulohta salaattiin kotiinpaluun kunniaksi

Lisää pannulle kevätsipulin vihreät osat. Espanjalaiset uudet perunatkaan eivät vielä kesää tee makunsa puolesta, joten ne voi hyvin paahtaa uunissa kuorineen ja niiden maku vain paranee
Parsaa ja pekonia grillistä

Parsaa ja pekonia grillistä

kaunis vihreä lautaseni. Kääräisin toisen puolikkaan näiden paksujen parsojen puntista parmankinkun sisään ja kypsensin parsat kokonaan uunissa
Täytetty karitsan ulkofilee ja parsaa pannulla

Täytetty karitsan ulkofilee ja parsaa pannulla

Tein aterialle vihreän salaatin appelsiinivinegretin kera. Kun pihveihin paistetaan aluksi väri pannulla ja kypsennetään loppuun uunissa, saadaan pihvit valmiiksi isommallekin porukalle samanaikaisesti
Parmesaanilla paneroitua parsaa

Parmesaanilla paneroitua parsaa

Lisäksi halusin, että nätti vihreä väri paistaa kuorrutuksen alta. Luin Hesarista taannoin reseptin, jossa parsat kastettiin ensin muna-majoneesiseokseen, pyöriteltiin panko-parmesaaniseoksessa ja paistettiin uunissa
Kokonainen paistettu siika

Kokonainen paistettu siika

Lisukkeeksi tarjoillaan parsaa. Kuori parsat ja leikkaa niiden tyviosasta puumainen osa pois. Mikäli parsat ovat paksuja, voit halkaista parsan pituussuunnassa