Pese parsat tarvittaessa, vihreääparsaa ei välttämättä tarvitse kuoria. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Lisää pannulle kevätsipulin vihreät osat. Espanjalaiset uudet perunatkaan eivät vielä kesää tee makunsa puolesta, joten ne voi hyvin paahtaa uunissa kuorineen ja niiden maku vain paranee
Testaa vaikkapa tulisella tomaattikastikkeella ja nachoilla täytetty meksikolainen munakas tai jättipavuilla, pinaatilla ja kesäkurpitsalla täytetty vihreä kasvismunakas
Tein aterialle vihreän salaatin appelsiinivinegretin kera. Kun pihveihin paistetaan aluksi väri pannulla ja kypsennetään loppuun uunissa, saadaan pihvit valmiiksi isommallekin porukalle samanaikaisesti
Lisäksi halusin, että nätti vihreä väri paistaa kuorrutuksen alta. Luin Hesarista taannoin reseptin, jossa parsat kastettiin ensin muna-majoneesiseokseen, pyöriteltiin panko-parmesaaniseoksessa ja paistettiin uunissa
Lisukkeeksi tarjoillaan parsaa. Kuori parsat ja leikkaa niiden tyviosasta puumainen osa pois. Mikäli parsat ovat paksuja, voit halkaista parsan pituussuunnassa