Todellakin kokeilemisen arvoinen resepti. Enpä olisi uskonut, mutta nyt kokeiltuani voin todeta, että maistuu aivan samalta kuin mannasuurimoista tehty vispipuuro
Niinpä nyt onkin aika purkaa mun kertynyttä reseptivarastoa. Mun mielestä Chia-vispipuuro nimi ei anna oikeutta tälle herkulle, joten kutsun sitä itse yksinkertaisesti Chia herkuksi
Raparperiviikon viimeinen ”virallinen” resepti. Jälkkäriksi alkujaan ajattelin, mutta itse olen kyllä huitaissut kupillisen gluteenitonta raparperivispipuuroa napaan heti aamutuimaan
Puolukoiden puutteessa klassista vispipuuroreseptiä täytyi soveltaa. Tulosta resepti. Vispipuuro on sellainen herkku, jonka olin unohtanut pitkäksi aikaa
Onneksi resepti seurasi perässä myös Truly Kira -blogin. kattilallisen vispipuuroa. Vaikka en ole enää raskauksieni jälkeen sortunut moisiin ylilyönteihin vispipuuron (tai minkään muunkaan kanssa),
Pihlajanmarjoista saa upeimmasta upeinta hyytelöä riistan kera tarjottavaksi, se sopii myös hilloksi vaikkapa omenoiden kanssa, muistan siitä tehdyn vispipuuroakin ja itse epäonnistuin viime syksynä Kettukarkkien teossa
Mannaryynien käyttö muussakin kuin vispipuurossa ja porkkanalaatikossa kiinnosti ja ensimmäinen Kitchen Secrets- kirjasta kokkailemani resepti oli uuniomenat ja mannaryynikohokas