Oma patani on perinteisen pyöreä eikä siihen oikein tällainen viulu istunut. Tänä pääsisäisenä tein Nyhtölammasta rosmariinilla, sipuleilla ja punaviinillä ryyditettynä
kuvasarja parin vuoden takaisesta pääsiäisenvietosta ja lampaanviulusta. Tässä siis teille, rakkaat blogini lukijat, kaikkien pääsiäisruokien äidin eli lampaanviulun ja kahvikermakastikkeen resepti
Valmistelut alkoivat jo keskiviikkona, kun otimme sulamaan Familialta saamani karitsanviulun. Muistin väärin, että kyse olisi ollut lampaanviulusta, mutta onneksi kyse olikin pienemmästä palasta
Olisi myös ihana aloittaa viulu -tunnit. Mä niin ihailen kaunista viulunsoittoa . Sain Kotoisaa arkea -blogin Heliltä kivan kymmenen kysymyksen Ystäväkirja -haasteen johon tartuin tottakai
Perinteinen pääsiäisherkku, karitsanviulu sai meillä tänä vuonna vaikutteita Lähi-idästä. Viulu maustui za'atar -tyyppisessä marinadissa pari vuorokautta ja se ehdottomasti kannatti
Hevostyttö totesi pääsevänsä bändiin mukaan ensi talvena, kun syksyllä aloittaa viulunsoiton. Tammikuussa hankitun karitsanruhon toinen viulu syötiin hiihtolomalla Lapissa, ja toinen nyt pääsiäisenä